Johnny Depp reclamă la un parfum Dior

Actorul american va fi imaginea campaniei pe care casa de modă Dior o va realiza pentru promovarea unei noi mărci de parfum bărbătesc, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă, scrie ziarul spaniol El Pais.

Starul în vârstă de 51 de ani, care și-a cultivat renumele de rebel în lumea filmului, va păși astfel pe urmele mai tinerilor săi confrați Robert Pattinson și Jude Law, care au colaborat cu firma Dior.

Totodată, el va intra în selectul "cerc" al artiștilor de peste 50 de ani care au făcut reclamă la produse cosmetice, alături de Brad Pitt, fost "ambasador" pentru Chanel, Hugh Laurie, figura care vinde de cinci ani linia de produse pentru bărbați de la L"Oreal, și Antonio Banderas, care are propria lui marcă de parfum de la Puig, notează publicaţia citată de Agerpres.

Este probabil ca Johnny Depp să apară într-un clip promoțional realizat de un regizor de renume, astfel încât acțiunea de marketing să aibă un aspect artistic, conform unui obicei devenit aproape obligatoriu pentru produsele de mare lux.

De exemplu, Calvin Klein a apelat la serviciile lui David Lynch, firma Yves Saint Laurent l-a contractat pe Darren Aronofsky, iar Chanel a creat cu Baz Luhrmann o precedentă campanie publicitară foarte scumpă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod