Johnny Depp şi Amber Heard fac nunta în toamnă

Cei doi actori americani s-au logodit de Crăciun


Johnny Depp, care a cunoscut-o pe Amber Heard în timpul filmărilor de la "The Rum Diary" în 2010, are deja o fiică şi un fiu din relaţia cu Vanessa Paradis.

Vor avea şi copii, însă după nuntătatăl actriței
Referindu-se la faptul că a ezitat să se căsătorească cu Vanessa Paradis, starul hollywoodian a declarat la începutul acestui an pentru revista Tele 2 Semaines: "Uneori, chiar şi lucrurile care par simple şi evidente sunt înspăimântătoare.
Cred că vârsta, experienţa şi înţelepciunea ne oferă capacitatea de a trece peste anumite etape din viaţă pe care nu îndrăzneam să le depăşim în trecut".

Johnny Depp este ocupat în această perioadă cu filmările pentru un lungmetraj despre viaţa gangsterului James "Whitey" Bulger, notează Mediafax.

Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, originară din Texas, a jucat alături de Johnny Depp în filmul "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" (2011).
În anul următor, Depp s-a despărţit de partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Johnny Depp şi Vaness Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după o relaţie de 14 ani.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod