John Travolta, dat în judecată pentru agresarea sexuală a unui maseur

Un maseur a cărui identitate nu a fost dezvăluită susţine că starul american l-a agresat sexual în timpul unei şedinţe de masaj care a avut loc în ianuarie, într-o cameră din Beverly Hills Hotel.
Un maseur a cărui identitate nu a fost dezvăluită susţine că starul american l-a agresat sexual în timpul unei şedinţe de masaj care a avut loc în ianuarie, într-o cameră din Beverly Hills Hotel.

Potrivit documentelor depuse la tribunal vineri, maseurul solicită daune în valoare de două milioane de dolari, relatează Mediafax.

Reclamantul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită în documentele depuse la tribunal, susţine că  Travolta l-a mângâiat pe un picior, i-a atins organele genitale şi a încercat să facă sex cu el, într-o cabană privată de pe proprietatea exclusivistului hotel din Beverly Hills, pe 16 ianuarie.

Purtătorul de cuvânt al actorului a respins aceste afirmaţii, pe care le-a descris ca fiind "o minciună fără fundament".

"La data la care reclamantul susţine că l-a întâlnit pe John, John nu se afla în California şi putem să dovedim faptul că el se afla pe Coasta de Est.
John intenţionează să rezolve imediat acest caz şi să îi dea în judecată atât pe reclamant, cât şi pe avocatul acestuia, pentru acuzaţii mincinoase"
, a declarat avocatul actorului.

Okorie Okorocha, avocatul maseurului, a precizat că, potrivit legislaţiei statului California, orice persoană care este victimă a unei agresiuni sexuale - aşa cum susţine că este clientul său - poate să depună plângere fără îşi precizeze identitatea, dacă se teme că va avea probleme serioase prin dezvăluirea identităţii sale.

Documentele depuse la tribunal descriu presupusul incident: astfel, şedinţa de masaj a fost organizată prin intermediul unei persoane anonime, care, în urma unui apel telefonic, s-a întâlnit cu maseurul într-un loc stabilit, de unde l-a condus la hotel, unde urma să fie plătit cu 200 de dolari pe oră.

Avocatul Okorie Okorocha spune că a dorit să lase să treacă o perioadă de timp între producerea faptelor şi depunerea plângerii în instanţă pentru a investiga el însuşi acuzele aduse de reclamant şi pentru a discuta despre aceste acuzaţii cu avocaţii lui Travolta.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, maseurul l-a acuzat pe Travolta de ultraj, agresiune sexuală şi inducerea unui stres emoţional.
El cere ca procesul să fie judecat în faţa unui juriu.

Purtătorul de cuvânt al starului consideră că aceste acuzaţii reprezintă "o totală ficţiune şi o născocire. Niciunul dintre evenimentele relatate în aceste documente nu a avut loc vreodată".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod