John McLaughlin, artist fara pretentii

Facebook Twitter Comenteaza
John McLaughlin, artist fara pretentii

Pe 15 mai, "John McLaughlin and the 4th Dimension" vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti.

Unul dintre cei mai mari artisti de jazz ai lumii va sustine un show live de aproape doua ore. Pregatirile pentru acest concert sunt in derulare, iar cele mai mici detalii sunt luate in considerare.

Desigur, preferintele celor patru artisti (John McLaughlin, Mark Mondesir, Gary Husband si Hadrien Feraud) ocupa un loc important in cadrul acestor pregatiri.  Ei vor fi cazati la un hotel de cinci stele, organizatorii rezervand in acest scop apartamente la Hotelul Marriott, acolo unde au fost cazati si Pet Shop Boys (dar nu numai).


Staff-ul care ii va insoti este compus din 10 persoane. Acestia vor sosi in tara pe data de 14 mai, direct de la Roma. Concertul face parte din mega-turneul european programat in aceasta primavara.   
 
John McLauglin are iubirea pentru chitara in sange. Refuzand insa sa se stabileasca asupra unui singur gen sau sa faca parte dintr-o singura trupa, McLaughlin a ramas mereu un erou chitarist neobosit.

McLaughlin a fost toata viata sa adanc implicat in traditia indiana, yoga si meditatie.
El a reusit fara prea mare efort sa imbine muzica estica si cea vestica, in produse de o excelenta calitate.

Artistii s-au dovedit a fi prea putin pretentiosi, o trasatura de caracter comuna tuturor vedetelor adevarate.  Astfel, singura pretentie pe care au afisat-o in ceea ce priveste cazarea a fost legata de posibilitatea deschiderii ferestrelor din camerele ocupate.    

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod