Johann Strauss Ensemble revine in Romania pentru al patrulea an consecutiv

8 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Johann Strauss Ensemble revine in Romania pentru al patrulea an consecutiv

Muzicienii de la Johann Strauss Ensemble au fost invitati si in acest an pentru un turneu national, ce se va desfasura intre 8 si 21 decembrie. Turneul incepe cu spectacolul din 8 decembrie, de la Bucuresti, si va strabate principalele centre culturale din Romania.

Titlul spectacolului din acest an este "Vienna Magic", un concert special creat pentru luna decembrie, si face parte dintr-o serie de evenimente, desfasurate in cadrul Proiectului National de Multiculturalitate si Multilingvism "Arta contra drog 2009".
Invitati speciali in spectacolul de la Bucuresti sunt soprana Romana Beutel si baritonul Michael Havlicek.

In cadrul spectacolului, Vor fi ascultate, astfel, lucrari compuse de Franz Lehár, Karl Komzak, Julius Fucik si celebrele teme de Craciun ale lui Johann Sebastian Bach. Va exista si un moment special, cand spectatorii vor trebui sa acompanieze orchestra.

Prim-solistul si dirijorul acestui concert este concertmaster-ul orchestrei palatului Schonbrunn din Viena - Russell McGregor. El a avut ocazia sa ii acompanieze sau "dirijeze" pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo si multi altii.

McGregor a declarat ca "anul acesta am refuzat un mare turneu in Asia, pentru a fi prezent aici.
Pentru noi incepe sa devina o traditie turneul de Craciun din Romania".

Biletele pentru spectacolul ce se va desfasura in data de 8 decembrie, la Bucuresti, au fost puse in vanzare si se gasesc la casa de bilete de la Sala Palatului, la Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 1 si 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod