Joely Richardson, vrajita de un miliardar rus

Facebook Twitter Comenteaza
Joely Richardson, vrajita de un miliardar rus

Joely Richardson, actrita din serialul "Prietenie pe muchie de cutit" de la Pro Cinema, traieste o viata de printesa alaturi fiul unui miliardar rus, Evgeny Lebedev. Dupa ce relatia cu John Hensley, fiul ei din serial, s-a incheiat, Lebedev a profitat de ocazie si a ocupat locul ramas liber. Desi este cu 16 ani mai tanar decat ea, Lebedev a reusit sa cucereasca inima actritei, pe care o rasfata cu orice prilej.

Fie ca este vorba de vacante romantice la Roma, de diamante rare sau petreceri exclusiviste cu tinute de gala, Evgeny, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, ii indeplineste toate dorintele.
In ultima vreme, cei doi sunt nedespartiti la toate evenimentele la care participa. La balul anual organizat de Elton John, cei doi au purtat chiar fracuri asortate - al lui, negru, al ei, bleu - pentru ca toata lumea sa stie ca ei formeaza un cuplu. Desi este tratata ca o veritabila printesa, actrita in varsta de 43 de ani nu se lasa usor impresionata de atentiile miliardarului rus si isi pastreaza calmul, cu toate ca fluturii din stomac o cam dau de gol.

"Suntem foarte fericiti si ne bucuram de fiecare clipa", spune Joely.
"Deocamdata nu ne gandim prea departe, vrem sa ne bucuram de relatia noastra si sa vedem unde ne duce drumul".

Evgeny Lebedev, filul unui fost agent KGB devenit patronul unuia dintre putinele ziare private din Rusia, este recunoscut pentru relatiile sale cu vedete din lumea filmului sau muzicii, printre acestea numarandu-se Geri Halliwell si fosta sotie a lui Jude Law, Sadie Frost.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod