Joc online pe Hallmark

Facebook Twitter Comenteaza
Crezi ca ai abilitati de detectiv sau crezi ca poti scapa usor? Prinde-te in jocul creat de Hallmark Channel pe www.prinde-ma.ro si afla raspunsul.

De azi poti anticipa actiunile detectivilor din cele doua seriale politiste de pe Hallmark Channel antrenandu-te pe www.prinde-ma.ro. Aici vei gasi un joc atractiv, prin care tu si prietenii tai puteti fi pe rand infractori si detectivi virtuali. Lasa trei indicii (o amprenta, un fir de par, o urma de pantof etc.) la locul "infractiunii" comise de tine si testeaza vigilenta de detectiv a prietenilor.
Crezi ca vei putea scapa asa usor? Oricand rolurile se pot inversa, iar tu vei fi detectivul pus la incercare.

Nu uita: cei mai iscusiti detectivi de la Hallmark Channel sunt din nou pe urmele criminalilor, in episoade nou-noute din: "Crimele din Midsomer si Lege si ordine: Intentii criminale". Sezonul VII al unuia dintre cele mai longevive seriale drama din istoria televiziunii, "Lege si ordine: Intentii criminale", are premiera azi, 8 septembrie la Hallmark Channel si este difuzat de luni pana vineri la 21.00.
Sezonul XI din "Crimele din Midsomer", unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Hallmark Channel, poate fi urmarit in fiecare vineri, la 20.00.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod