Joan Rivers a ieşit de la terapie intensivă

Actriţa, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a fost mutată din secţia de terapie intesivă a spitalului din New York în care este internată într-un salon privat al aceleiaşi clinici, potrivit familiei acesteia.

Joan Rivers, în vârstă de 81 de ani, este "cazată confortabil" într-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York, a anunţat fiica actriţei, Melissa Rivers.

Am 81 de ani - şi aş putea muri în orice moment. Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»Joan Rivers
Actriţa a fost conectată la aparatele de ventilaţie asistată după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august.

"Mama a fost scoasă de la terapie intensivă şi mutată într-un salon privat"
, a anunţat Melissa Rivers, care a refuzat să ofere alte informaţii despre starea de sănătate a actriţei.

Presa americană relata la începutul acestei săptămâni ca Rivers se afla în comă indusă şi urma să fie trezită treptat.
Potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax, procedura de scoatere din coma indusă urma să aibă loc marţi, iar medicii au început deja evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit.

"Există o îngrijorare reală legată de faptul că regiunea din creier care controlează funcţiile motorii ar putea să fie afectată, ceea ce înseamnă că (Joan Rivers, n.r.) va rămâne fie în stare vegetativă, fie într-un cărucior cu rotile"
, a declarat o sursă apropiată familiei pentru NY Daily News.

Familia actriţei ar putea lua în considerare deschiderea unui proces împotriva clinicii unde, pe 28 august, Rivers a fost supusă unei intervenţii în zona gâtului, în timpul căreia a încetat să respire, potrivit presei americane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod