Joan Rivers a fost înmormântată cum și-a dorit: Slujbă cu glume, hohote de râs şi cântece

Kelly Osbourne, colega lui Joan Rivers din emisiunea "Fashion Police", nu putea lipsi de la ceremonia funerară


Actriţa Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a murit joi, la vârsta de 81 de ani, într-un spital din New York, potrivit unui anunţ făcut la momentul respectiv de fiica acesteia, Melissa Rivers.

Joi dimineaţă, fiica actriţei anunţa că Joan Rivers este "cazată confortabil" într-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York.

Actriţa fusese conectată la aparatele de ventilaţie asistată, după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august.

După stopul cardiorespirator suferit, Rivers a stat în comă indusă timp de mai multe zile. Medicii începuseră deja evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit.

Joan Rivers, una dintre prezentatoarele emisiunii TV "Fashion Police", de la televiziunea E!, a părut într-o stare de spirit foarte bună cu o seară înainte de acea intervenţie chirurgicală şi a făcut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, în timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre.

"Am 81 de ani - şi aş putea muri în orice moment.
Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»"
, a glumit artista americană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod