Joan Rivers a fost înmormântată cum și-a dorit: Slujbă cu glume, hohote de râs şi cântece

Sarah Jessica Parker a fost și ea prezentă la înmormântare


Joan Rivers, decedată joi, la vârsta de 81 de ani, în urma unei intervenţii chirurgicale la nivelul coardelor vocale, a descris într-o carte din 2013 ("I Hate Everyone ... Starting With Me") felul în care îşi imagina propria înmormântare: "un eveniment uriaş, în spiritul showbiz, cu lumini, camere video şi multă acţiune" - o frază care s-a regăsit pe deplin în programul ceremoniei funerare de duminică.

"Vreau paparazzi şi vreau mulţi ataşaţi de presă care să facă scandal! Vreau ca înmormântarea mea să aibă loc în cel mai pur stil Hollywood!"
, scria Joan Rivers în acea carte.

Ceremonia a început cu un moment artistic susţinut de Corul bărbaţilor gay din New York şi a continuat cu o serie de cântece interepretate de actorul australian Hugh Jackman şi de una dintre vedetele de pe Broadway, actriţa şi cântăreaţa Audra McDonald.

Corul de cimpoieri al Poliţiei din New Yok a închis ceremonia, în aplauzele şi ovaţiile mulţimii prezente în faţa sinagogii.

De altfel, o porţiune din celebra 5th Avenue din New York a fost închisă cu această ocazie, iar poliţiştii au organizat un culoar special pentru a permite accesul invitaţilor VIP la acest eveniment.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod