J.K. Rowling, pe primul loc în topul celor mai bogaţi scriitori britanici

Autoarea cărţilor din seria "Harry Potter", s-a menţinut pe primul loc în topul celor mai bogaţi scriitori din Marea Britanie, întocmit în fiecare an de publicaţia Sunday Times, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Astfel, celebra autoare a romanelor din franciza literară "Harry Potter" are o avere de 850 de milioane de lire sterline (1,1 miliarde de euro).

Scriitoarea Barbara Taylor Bradford, ale cărei romane de dragoste s-au vândut în peste 30 de milioane de volume în lumea întreagă, ocupă locul al doilea, cu o avere de 149 de milioane de lire sterline (202 milioane de euro).

Poziţia a treia este ocupată de scriitorul Jeffrey Archer, cu o avere de 140 de milioane de lire sterline (190 de milioane de euro).

Scriitoarea E.L.
James, autoarea trilogiei erotice "Fifty Shades of Grey", se află pe locul al patrulea, cu o avere de 100 de milioane de euro, relatează Mediafax.

Poziţia a cincea este împărţită de scriitorii Jackie Collins şi Ken Follett, care au fiecare o avere de 88,3 milioane de euro.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod