Jessica Alba a convins o tanara sa nu-si faca operatii pentru a-i semana

de Georgiana Dorobanțu, 28 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jessica Alba a convins o tanara sa nu-si faca operatii pentru a-i semana
Jessica Alba a oprit o tanara din China sa se supuna unei serii de operatii estetice, pentru a semana mai mult cu ea, informeaza femalefirst.co.uk.

Tanara in varsta de 21 de ani, pe nume Xiaoqing, voia sa isi transforme complet figura, in incercarea de a-si recucerii fostul iubit, care este fan Jessica Alba.

Dupa ce medicii din Shanghai s-au oferit sa o opereze gratuit, Jessica Alba a fost socata sa afle de acest caz si a contactat-o pe tanara, pe care a convins-o sa renunte la operatii. "Sunt de parere ca niciodata nu trebuie sa te schimbi in acest mod. Daca cineva te iubeste, te va iubi in orice conditii", i-a spus actrita tinerei din China.

Xiaoqing a renuntat la operatiile estetice si i-a multumit actritei pentru ca a ajutat-o sa se razgandeasca. "Mi se pare extraordinar ca Jessica este atat de ingrijorata de soarta mea. Cuvintele ei au avut un rol important in decizia pe care am luat-o", a declarat aceasta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod