Jennifer Love Hewitt va deveni mamă

Actriţa americană, în vârstă de 34 de ani, a anunţat că este însărcinată şi va deveni mamă în a doua jumătate a acestui an.
Actriţa americană, în vârstă de 34 de ani, a anunţat că este însărcinată şi va deveni mamă în a doua jumătate a acestui an.
 
Acesta va fi primul copil al actriţei americane cu partenerul ei de viaţă, actorul Brian Hallisay, informează revista People, citată de Mediafax.

Brian Hallisay, în vârstă de 34 de ani, joacă alături de Jennifer Love Hewitt în serialul de televiziune "The Client List", produs şi difuzat de postul Lifetime.

Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox.
De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer", notează Mediafax. 

Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră. Ea lucrează în această perioadă şi la un episod pentru show-ul TV "Hot in Cleveland".

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din carieră la Globul de Aur în 2011, la categoria "cea mai bună actriţă într-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune", pentru rolul din lungmetrajul de televiziune "The Client List".
 
 
Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod