Jennifer Love Hewitt nu se grăbește să slăbească după ce a născut

Actrița în vârstă de 35 de ani a declarat că a renunțat la vanitate și la ambiția de a avea o siluetă de copertă pentru a petrece mai mult timp cu fetița sa.

Jennifer s-a ținut de cuvânt. A respins fără menajamente jocul absurd al noilor standarde sociale, potrivit cărora femeile care nasc trebuie musai să intre într-un concurs al slăbitului în timp record și a decis că bebelușul ei merită toată atenția sa, nu obsesia "recâștigării siluetei". Și asta este ceea ce face.

Vedeta a fost fotografiată marți, în timp ce mergea să ia masa la un local din Santa Monica, împingând căruțul în care se afla fetița sa, Autumn, în vârstă de patru luni.

Jennifer a renunțat la machiaj și era îmbrăcată lejer, cu o rochie largă, în două nuanțe de violet, peste care a luat o jachetă din denim, iar în picioare purta o pereche de sandale bej cu talpa subțire.

Ea și-a agățat geanta albă de mânerele căruciorului și îi vorbea fetiței în timp ce se îndrepta spre restaurant, scrie ziarul britanic Daily Mail.

La începutul acestei luni, actrița americană, căsătorită cu Brian Hallisay, a lansat o colecție vestimentară dedicată femeilor însărcinate, realizată în colaborare cu brandul A Pea in The Pod, și și-a exprimat clar părerea despre kilogramele în plus de după naștere. "Nu semăn deloc cu fetele de prin reviste cu care am mai avut de-a face și care se zbat să slăbească. M-am întrebat ce nu-i în regulă cu mine", a declarat ea pentru People.

Actrița a explicat că prioritatea sa este acum Autumn: "Trebuie să am grijă de ea și mă întreb: <<Asta vreau să facă și ea când va fi la vârsta mea?>>.

Mi-am zis: <<Revino-ți, mintea ta e în altă parte>>."

Jennifer a înțeles că trebuie să renunțe la vanitate și s-a ocupat în schimb de creșterea copilului, petrecând cât mai mult timp cu ea, hrănind-o, vorbind cu ea și chiar lucrând cu ea în preajmă. "Cel mai important lucru este ca ea să mănânce. A durat nouă luni pentru a ajunge aici, ar putea dura încă nouă luni pentru a se adapta. Dacă am o oră pentru a merge la sală sau pentru a sta puțin întinsă cu ea în brațe, prefer să stau întinsă cu ea și să dorm puțin", a explicat vedeta din serialul "Ghost Whisperer".



Actrița a explicat și cum își petrece timpul cu fetița sa: "O țin în brațe, ne ghemuim, dansăm, ascultă muzică și îi place mult.

O pun în scăunelul ei, stă și se uită, e tare amuzant."

Jennifer Love Hewitt a născut-o în noiembrie anul trecut pe fiica sa, Autumn James Hallisay. Ea s-a logodit în iunie 2013 cu actorul Brian Hallisay, după ce actriţa americană a confirmat că este însărcinată.



Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer". Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

Ea lucrează în această perioadă şi la un episod pentru show-ul TV "Hot in Cleveland", notează Mediafax.



Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din carieră la Globul de Aur în 2011, la categoria "cea mai bună actriţă într-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune", pentru rolul unei mame singure din lungmetrajul de televiziune "Lista clienţilor/ The Client List".


Foto: Hepta, Daily Mail, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod