Jennifer Lopez, videoclip provocator cu iubitul ei

Cântăreața şi-a lansat noul videoclip, pentru piesa "Dance Again", în care un rol important îi revine iubitului ei, dansatorul Casper Smart, cei doi apărând în ipostaze mai mult decât provocatoare.

Cântăreața şi-a lansat noul videoclip, pentru piesa "Dance Again", în care un rol important îi revine iubitului ei, dansatorul Casper Smart, cei doi apărând în ipostaze mai mult decât provocatoare.

Tema videoclipului este una clară: plăcerea de a dansa şi de a face dragoste. "Nimeni nu ştie ce simt cu adevărat. Mi se pare stupid să ascund că îmi place să fac dragoste cu tine, iubitule. Dacă aceasta ar fi o lume perfectă, noi am fi împreună. Vreau să dansez, să fac dragoste şi să dansez din nou", sunt câteva din versurile melodiei "Dance Again".

Ipostazele în care apar cei doi sunt sexy şi provocatoare.

Cei doi dansează, mimează scene de sex şi sunt mai mult dezbrăcaţi decât îmbrăcaţi.

Nu este prima dată când Jennifer Lopez apare în videoclipuri alături de iubiţii ei. Vedeta a mai filmat alături de Ben Affleck, de fostul său soţ Chris Judd şi de Marc Anthony, cu care a şi cântat, notează agenția Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Aprilie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • name pe 12 Apr 2012, 19:46
    ..roby

    ..daca tu esti asa bisericos ..ar trebui sa sti si ca nu tre sa judeci pe nimeni .. iar ce faci tu acum ..asa se numeste .. asa ca mergi si mai citeste .. deoarece nu cred ca D-zeu ti-a dat tie dreptul de a judeca pe altii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • name pe 12 Apr 2012, 19:37
    ..doar o parere ..

    . . . roby .. comentul tau e total inutil si n-are nicio legatura cu acest articol .. eu nu vad nicio scena de mimare sex ..decat ce se intampla si prin alte vidio/clipuri .. asa ca shhhhhhhh... ciocu mic ..si vedeti-va de viata voastra ..nu mai comentati de viata altora ..ca nu v-a dat nimeni dreptul de JUDECATOR!

    1
    0

  • Roby pe 12 Apr 2012, 12:53
    Ce s-a ajuns de noi.

    In primul rand, toti oamenii ar trebui sa stie, desi 95% nu stiu, ca muzica a fost creata de Dumnezeu, pentru Dumnezeu. Acum, lumea e atat de murdara si de pacatoasa, incat nu numai ca nu canta pentru Dumnezeu, ci canta lucruri pe care Dumnezeu le uraste. De asemenea, multi dintre voi nu stiti ca Dumnezeu nu ingaduie curvia, adica sa faci dragoste cu oricine altcineva decat sotul/sotia. Daca nu sunteti de acord cu mine, inseamna ca nu credeti in Dumnezeu si in Cuvantul Sau.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod