Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună?

Cei doi au apărut împreună sâmbătă, la premiera unui reality show, ţinându-se de mână şi purtându-se ca un cuplu fericit.
Cei doi au apărut împreună sâmbătă, la premiera unui reality show, ţinându-se de mână şi purtându-se ca un cuplu fericit.

J Lo şi Marc Anthony au venit împreună la premiera show-ului de televiziune "Q'viva", o emisiune în limba spaniolă care seamănă cu mult mai cunoscuta "American Idol", informează site-ul ediatakeout.com, citat de Mediafax. Lopez şi Anthony sunt producătorii executivi ai emisiunii "Q'viva".

Jurnaliştii au fost uimiţi de modul în care s-au comportat cele două vedete. Lopez şi Anthony s-au ţinut aproape tot timpul de mână şi, în plus, au venit la premiera show-ului purtând pe degetele inelare verighetele lor de nuntă.
Părinţii gemenilor în vârstă de trei ani Max şi Emme au anunţat, în iulie anul trecut, că se depart.

Jennifer Lopez (42 de ani) şi Marc Anthony (43 de ani) s-au căsătorit în iunie 2004, la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.

Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez, notează Mediafax. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după un mariaj ce a durat 10 luni.

La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii - Cristin, în vârstă de 10 ani, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod