Jennifer Lopez şi Marc Anthony, daţi în judecată

Cei doi artiști, care s-au despărţit în 2011, au fost daţi în judecată de John Jacobs. Acesta cere 25 de milioane de dolari despăgubire pentru faptul că fostul cuplu i-ar fi plagiat ideea reality-show-ului "Q'Viva! The Chosen", de pe postul Fox.
John Jacobs, care a depus o plângere la o instanţă din New York, susţine că a contactat, în 2007 şi 2008, companiile de producţie ale celor două staruri în legătură cu ideea unui reality-show de selectare a talentelor, intitulat "Miami Beach: The Game", potrivit cotidianului britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

La acea vreme, Marc Anthony Productions şi J.Lo's Nuyorican Productions şi-au exprimat iniţial interesul, dar în cele din urmă i-au ignorat apelurile telefonice.

Ideea lui John Jacobs era să producă un reality-show în care două celebrităţi ale muzicii latino să călătorească în diferite locuri pentru a selecta un viitor superstar din domeniul muzicii şi dansului.


Deşi ideea acestuia nu s-a concretizat, în 2012, Jennifer Lopez şi Marc Anthony aveau să fie gazdele reality-showului "Q'Viva The Chosen", difuzat pe postul Fox, iar John Jacobs afirmă că a fost şocat când a văzut spoturile de promovare ale emisiunii, în care apăreau cele două celebrităţi pe care le avusese iniţial în vedere.

Reality-show-ul a fost filmat în peste 12 ţări din America Latină, unde Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au deplasat pentru a căuta cei mai buni cântăreţi, dansatori şi muzicieni, notează Mediafax.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în 2004, iar cuplul şi-a anunţat separarea în 2011.
Marc Anthony a depus cerere de divorţ un an mai târziu, iar procesul este în curs de finalizare. Marc Anthony este cel de-al treilea soţ al cântăreţei, cu care are doi copii - gemenii Max şi Emme, născuţi pe 22 februarie 2008.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod