Jennifer Lopez se desparte de iubitul ei

Cântăreața intenţionează să se despartă de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, întrucât acesta ar fi înşelat-o pe vedeta americană cu doi transsexuali, afirmă presa internaţională.

Luni, tabloidul The Dirty a publicat un articol în care se afirmă că dansatorul şi coregraful Casper Smart, în vârstă de 27 de ani, s-a întâlnit în secret cu modelul transsexual Xristina Marie. Informaţia a fost publicată la o săptămână după ce presa americană anunţase că dansatorul ar fi avut o aventură cu un alt model transsexual, Sofie Vissa, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

La câteva ore după a doua dezvăluire, tabloidul RadarOnline a anunţat că Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, este pe punctul de a se despărţi de Casper Smart.

2011anul în care a început relația dintre J Lo și Casper Smart
Dansatorul nu a negat deocamdată cea de-a doua acuzaţie care i-a fost adusă de presă, însă a dezminţit deja presupusa aventură cu Sofie Vissa.

"Jennifer a fost încă o dată făcută de ruşine din cauza lui.
El nu a fost invitat să o însoţească la New York"
, a declarat un prieten al artistei, citat de RadarOnline. Potrivit aceleiaşi publicaţii, vedeta americană se află în apartamentul ei din New York unde face planuri pentru a se despărţi de Casper, cu care are o relaţie de aproape trei ani.

"I-a spus lui Casper că nu îl va lua cu ea în Brazilia la Cupa Mondială", a declarat un alt prieten al cântăreţei. Jennifer Lopez a înregistrat cântecul oficial al Cupei Mondiale de fotbal, "We Are One (Ole Ola)", înregistrat împreună cu Pitbull şi lansat în luna mai.
"Fotbalul este sportul lui preferat, aşadar este o veste tristă pentru el", a mai spus sursa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod