Jennifer Lopez

Jennifer Lopez recunoaşte: „Îl iubesc pe Drake“

Cântăreaţa a vorbit despre relația sa cu Drake, înainte de ceremonia de acordare a premiilor Grammy.

Jennifer Lopez a rupt tăcerea în privința relației cu rapperul Drake înainte de ceremonia de acordare a premiilor Grammy de duminică seara, relatează site-ul de divertisment AOL.com citat de Agerpres.

Momentul a avut loc pe loc pe covorul roșu, în timp ce vedeta discuta cu Ryan Seacrest, realizatorul show-ului "Live From the Red Carpet" de pe E! Entertainment Television, atunci când fosta gazdă a show-ului "American Idol" a întrebat-o despre relația sa rapperul.

"Îl iubesc pe Drake", a mărturisit Lopez, cu un zâmbet uşor stânjenit.

"Este atât de strălucitor și de talentat", a adăugat ea.

Declaraţie vine la doar la câteva zile după ce s-a vorbit de o presupusă despărțire a celor doi, după o relație de două luni, din cauza programului lor încărcat. Drake, aflat în prezent în turneu în Europa, nu a fost fost prezent la ceremonia de acordare a premiilor, așa că nu a fost nevoit să răspundă la întrebări despre J.Lo.

Seacrest a întrebat-o totodată pe artistă dacă între ea și Drake au existat "scântei creative" în timp ce lucrau la melodia pe care au realizat-o recent, iar Jennifer a confirmat categoric.
"Ne-am simțit minunat", a povestit ea. "Îl iubesc atât de mult pe acel băiat", a ținut să adauge aceasta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod