Jennifer Lopez, plină de celulită

de Nicoleta Tarantus, 20 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Lopez, plină de celulită
Artista, în vârstă de 41 de ani, a susţinut un concert la San Juan, Puerto Rico, unde a purtat o rochie scurtă, cu "vedere la celulită", potrivit Dailymail.co.uk.

Deşi face destule exerciţii fizice si urmează o dietă alimentară sănătoasă, J.Lo nu a putut să ascundă pielea cu aspect de coajă de portocală.

"E din ce în ce mai greu să ma menţin în formă, mai ales că au apărut şi copiii! Întotdeauna am fost o fire sportivă, deşi acum e mai greu să găsesc timpul necesar, dar îmi place să fac mişcare", declara, acum ceva timp, Jenny.


La fel ca peste 90% dintre femei, deşi a declarat că face suficiente exerciţii, Jennifer tot se confruntă cu celulita.
 


În afară de perioadă în care a fost însărcinată şi a acumulat câteva kilograme în plus, vedeta nu a avut fluctuaţii mari de greutate. La puţin timp după naşterea gemenilor săi, J.Lo a reuşit să slăbească rapid şi să revină la greutatea de dinainte de sarcină.

  
Vedeta a mai declarat că simte continuu presiunea de a arăta bine, dar din fericire pentru ea, nu are un apetit prea mare.
 
 

"Presiunea face în mod categoric parte din această meserie. Orice persoană este presată la locul de muncă, dar am fost întotdeauna o norocoasă. Nu sunt o pofticioasă. Îmi place să mănânc, dar nu mănânc prea mult", a declarat cântăreaţa.
 
Dincolo de problemele cu celulita, diva mai are o problemă: vrea să renunţe la numele de scenă J.Lo pentru că este prea "imatur". Vedeta îşi va folosi de acum înainte numele real.

Credit foto: dailymail.co.uk
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Codrutza25 pe 11 Mai 2011, 14:25
    Pffff

    Nu pot sa cred.. La cati bani are ar putea sa faca cv pt a elimina celulita aia.. :|

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod