Jennifer Lopez nu divorteaza

15 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Lopez nu divorteaza

Cantareata si actrita Jennifer Lopez a infirmat zvonurile potrivit carora casnicia ei de patru ani cu muzicianul Marc Anthony este pe punctul de a se destrama, informeaza site-ul intouchweekly.com. Vedeta a declarat in exclusivitate pentru revista "In Touch Weekly": "De fiecare data cand nu port verigheta, lumea crede ca divortez. Divortul nu este - si nu a fost niciodata - o optiune.".

Speculatiile potrivit carora celebrul cuplu urmeaza sa se desparta au aparut in urma cu mai multe saptamani, cand J.
Lo si Anthony au fost vazuti in public, fara verighete.


Mai mult decat atat, sotul lui Lopez, in varsta de 40 de ani, a pus paie pe foc, fiind vazut in compania mai multor femei, in cluburile de noapte din Las Vegas si New York. Iar declaratiile lui Anthony despre sotia sa in varsta de 39 de ani nu au avut darul de schimba parerea generala: muzicianul a fost auzit plangandu-se si spunand ca J. Lo "ma face sa ma simt mizerabil".

Benny Medina, fostul manager al lui Jennifer si bun prieten al acesteia, a precizat ca cei doi nu au probleme in casnicie: "Jennifer si Marc sunt devotati unul altuia si relatiei lor viitoare.
Toate aceste zvonuri sunt doar... zvonuri.".


Insa tocmai relatia apropiata pe care acesta o are cu Lopez reprezinta o parte a problemelor pe care le au cei doi in cuplu. O sursa a declarat pentru revista "Life and Style Weekly", citata de site-ul femalefirst.co.uk: "Initial, Benny si Marc s-au inteles foarte bine. Dar, in ultima vreme, Marc il suporta din ce in ce mai putin pe Benny. Cei doi actioneaza in directii complet diferite.".

Jennifer Lopez a avut doua casnicii anterioare celei cu Marc Anthony: vedeta a fost casatorita cu ospatarul Ojani Noa si cu dansatorul Cris Judd.
De asemenea, cantareata a tinut mult timp prima pagina a ziarelor, datorita relatiilor amoroase in care a fost implicata cu rapper-ul P. Diddy si actorul Ben Affleck.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod