Jennifer Lopez, din nou într-o ţinută creată de Lucia Hohan

FOTO. Jennifer Lopez a ales din nou o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei, "What To Expect When You’re Expecting", în care joacă alături de Cameron Diaz.

Jennifer Lopez a ales din nou o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei, "What To Expect When You’re Expecting", în care joacă alături de Cameron Diaz.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, citat de Mediafax, Jennifer Lopez şi Cameron Diaz au îmbrăcat la acest eveniment ţinute foarte sexy, însă total diferite.

Jennifer Lopez a apărut pe covorul roşu ca o zeiţă greacă, în rochia ei lungă, din mătase. Rochia, în nuanţe pastel, crem-roz pal, a fost creată de Maria Lucia Hohan, notează ziarul britanic.
În schimb, Cameron Diaz a ales să poarte o rochie scurtă şi transparentă, de culoare neagră, care i-a pus în evidenţă corpul atletic.

Jennifer Lopez a ales o ţinută creată de Maria Lucia Hohan și în luna martie, pentru una dintre apariţiile sale ca jurat în cadrul show-ului "American Idol", notează Mediafax.
Considerată un simbol al eleganţei la Hollywood, Lopez a purtat atunci un top cu un colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), în combinaţie cu o fustă din piele (model Camille), ambele din colecţia toamnă/iarnă 2012-2013 Maria Lucia Hohan.
"Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru că este ştiut cu câtă grijă îşi alege ţinutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decât atât, este o vedetă care deţine propria linie de haine şi cunoaşte foarte bine această industrie de fashion", a declarat atunci designerul Maria Lucia Hohan.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod