Jennifer Lopez a devenit vegetariană

Cântăreaţa a devenit recent vegetariană, aceasta declarând într-un interviu că această schimbare a stilului de viaţă o face să se simtă plină de energie în fiecare zi.
Vedeta, în vârstă de 44 de ani, a afirmat că a mai încercat şi în trecut dieta vegetariană şi că, în prezent, a renunţat la carne şi lactate, şi se simte mai bine ca oricând, conform site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Dieta vegetariană înseamnă în primul rând să renunţi la produse lactate şi carne şi să consumi doar produse vegetale, care cresc în pământ. Singurul lucru de care mi-e dor este untul. Chiar te simţi mai bine. Recomand dieta vegetariană pentru că te simţi grozav când te trezeşti dimineaţa", a declarat Jennifer Lopez pentru postul de radio New York's Z100.

Jennifer Lopez, născută în 1968 în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop.
După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare.
Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod