Jennifer Lawrence, cea mai dorită femeie din lume

Protagonista filmului "Jocurile foamei/ The Hunger Games" s-a clasat pe primul loc într-un sondaj internaţional realizat de site-ul AskMen.com.

Jennifer Lawrence a urcat de pe locul al 47-lea, pe care îl ocupase în sondajul similar de anul trecut, pe primul loc în topul de anul acesta, graţie sucesului deosebit pe care l-a avut în rândul publicului comedia independentă "Silver Linings Playbook", în care tânăra actriţă americană joacă, cu multă credibilitate, rolul unei văduve, sexy şi dependentă de sex, a explicat James Bassil, editorul-şef al site-ului AskMen.com.

"În general, impresia generală este aceea că ea este ceva mai autentică decât celelalte actriţe", a spus James Bassil, adăugând că publicul cunoaşte încă foarte puţine lucruri despre actriţa în vârstă de 22 de ani pentru a putea să-şi formeze şi o părere negativă despre ea.

"Este proaspătă şi nu i-am văzut chipul peste tot în paginile de bârfe din tabloide în ultimii trei sau patru ani", a mai spus James Bassil.

Pe locul al doilea se află actriţa Mila Kunis, iar poziţia a treia a fost ocupată de modelul Kate Upton, informează Mediafax.

Cântăreaţa Rihanna ocupă locul al patrulea şi este urmată de actriţa Emma Stone, clasată pe poziţia a cincea.

Actriţa Sofia Vergara, care ocupa primul loc în sondajul de anul trecut, a coborât în acest an pe locul al 12-lea, iar starleta americană Kim Kardashian s-a situat pe locul al 98-lea.

Sondajul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de 2,4 milioane de cititori ai site-ului AskMen.com.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod