Jennifer Hudson a nascut un baietel

de Georgiana Dorobanțu, 12 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Hudson a nascut un baietel

Jennifer Hudson, castigatoare a unui premiu Oscar, a nascut luni noapte un baietel, informeaza femalefirst.co.uk. Actrita si logodnicul sau, David Otunga, si-au numit baietelul, care este primul lor copil, David Daniel.

Purtatoarea de cuvant a vedetei a anuntat: "Baietelul este frumos si perfect sanatos. Parintii lui sunt extrem de incantati". Hudson nu si-a confirmat niciodata sarcina, dar a dat o petrecere cu aceasta ocazie in mai, la rudele sale din Chicago, si a aparut apoi la concertul in memoria lui Michael Jackson cu o rochie larga, care ii camufla burtica.

Nasterea copilului este un nou inceput pentru Jennifer, dupa moartea brutala a mamei, fratelui si nepotului sau, care au fost ucisi in Chicago in octombrie,  anul trecut.
William Balfour, fostul cumnat al lui Jennifer, care a fost arestat pentru uciderea celor trei, a pledat nevinovat la acuzatiile de omor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod