Jennifer Garner, la un pas de dezastru

Soţia lui Ben Affleck, câştigător a două premii Golden Globes, a optat pentru o rochie Vivienne Westwood la gala de duminică noapte. Garner a fost una dintre cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu, însă rochia i-a creat multe probleme actriţei americane.

 

Soţia lui Ben Affleck a ales să poarte o rochie roşie cu inserţii aurii, cu umerii goi, lăsând să se vadă o parte din bust, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Jennifer Garner, mamă a trei copii, şi-a completat look-ul cu o pereche de cercei aurii masivi şi brăţări asortate, precum şi cu o poșetă-un plic neagră, cu auriu.

La un moment dat, însă, rochia i-a jucat feste actriţei, aceasta fiind la un pas de a lăsa se se vadă mai mult decât trebuie, relatează ziarul citat.



Ben Affleck a câştigat, duminică, premiul pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film dramă cu "Argo".

El i-a mulţumit soţiei sale în discursul de mulţumire, spunând:  "Vreau să-i mulţumesc soţiei. Ea este motivul pentru care eu stau acum aici. Te ador, te iubesc foarte mult. Îţi mulţumesc pentru sprijin, eşti totul pentru mine. Îţi mulţumesc".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod