Jennifer Garner

Jennifer Garner a plâns în hohote după ce a terminat acest serial

Actrița a postat pe Instagram un mesaj emoționant după ce a urmărit ultimul episod al acestui serial foarte popular.

Pentru orice fan al serialului, ultimul episod echivaleaza cu o despartire grea. Chiar daca a intrat mai tarziu in randurile fanilor „The Office”, Jennifer Garner nu a izbutit sa-si stapaneasca emotiile, relateaza People. Ea a postat luni o inregistrare video realizata cu incetinitorul dupa ce a vazut toate cele noua sezoane ale serialului.

„Finalul ne-a lovit cam tare”


„Eu si copiii am petrecut luni de zile stand pe canapea si trecand prin ‘Cum sa devii Grownups’ (trimitere la comedia din 2010 ‘Oameni mari si fara minte (‘Grown Ups’ n.r.) adica #TheOffice.

Se pare ca suntem niste oameni sensibili – finalul ne-a lovit cam tare. Cand am realizat ca mi-am filmat din greseala cu incetinitorul marturia despre aceasta despartire, am inteles: poate ca lumea ai nevoie de asta”, a scris actrita in varsta de 48 de ani.

Imbracata cu un tricou Dunder Mifflin, Garner spune in inregistrarea video: „N-o sa ghiciti ce serial am urmarit eu si copiii, cate un episod pe zi, in timpul carantinei si stiti ce? Cand l-am terminat, ghici ce, mi-a dat niste emotii deosebite.”

„Uite cine avea nevoie de o portie mare de plans, poate ca un dus ar fi fost de ajutor, dar e dragut sa stii ca inca te poate emotiona atat de mult ceva, corect? Asa ca va multumesc.
Daca ati auzit de serialul ‘The Office, ar trebui sa-l incercati. E minunat”, a mai spus vedeta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

30 August 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod