Jennifer Aniston, în costum de baie: Nu e gravidă!

Actriţa se bucură de o vacanţă cu mult soare, în staţiunea Cabo San Lucas, din Mexic, alături de logodnicul său, Justin Theroux.

 

Jennifer Aniston a fost fotografiată în bikini la piscina hotelului în care stă alături de logodnicul său, informează huffingtonpost.com, citat de agenţia Mediafax.

Abdomenul plat al actriţei a infirmat zvonurile conform cărora ea ar fi însărcinată cu gemeni, aşa cum au scris mai multe publicaţii.

Jennifer Aniston şi iubitul ei, actorul Justin Theroux, s-au logodit în luna august a acestui an.



Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".



În vârstă de 41 de ani, Theroux nu a fost niciodată căsătorit.


Foto: Hepta


 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 27 Dec 2012, 15:45
    imi place de Jen....

    e misto tipa asta....la virsta ei arata super...imi place de ea...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod