Jay Z va fi cavaler de onoare pentru Kanye West

Artistul va fi cavaler de onoare pentru Kanye West la nunta acestuia cu vedeta de televiziune Kim Kardashian ce va avea loc sâmbătă, la Florența.

Rapperul și producătorul muzical va participa la nunta ce va fi organizată la Forte di Belvedere, din Florența, alături de soția sa, Beyonce, anunță cotidianul britanic Daily Mail, citat de Agerpres.

Kim Kardashian, care se căsătorește pentru a treia oară, se teme că vremea nu va ține cu nuntașii și că va ploua în ziua evenimentului.

"Sper că ploaia nu-mi va strica nunta", s-a confesat ea membrilor familiei alături de care se află de câteva zile la Paris.



"A fost evident că vremea schimbătoare din această perioadă a timpului o afectează foarte tare.

Cheltuiește milioane pentru a se căsători în Europa, iar dacă ceremonia va fi stricată de ploaie va fi foarte nefericită", a precizat o sursă din anturajul vedetei.

Festivitățile legate de nuntă au început încă de vineri, în apropiere de Paris, unde cei 200 de invitați participă la un mic dejun oferit de celebrul designer vestimentar Valentino pe proprietatea sa, Chateau de Wideville. După acest mic dejun festiv, invitații vor vizita Palatul Versailles, relatează Agerpres.

După această vizită, cuplul, căruia i s-a refuzat solicitarea de a se căsători în celebrele grădini de la Versailles, urmează să se îmbarce, alături de ceilalți nuntași, într-un avion spre Florența, unde va fi organizată nunta.



Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod