Jay-Z şi Beyoncé, vegetarieni până la Crăciun

Cei doi au acceptat provocarea să devină vegetarieni până pe 25 decembrie, după ce au fost convinşi de un prieten să renunţe la carne şi produse lactate.
"Psihologii spun că este nevoie de 21 de zile pentru formarea unui obicei. În ziua 22, ai găsit calea. Pe 3 decembrie, cu o zi înainte să împlinesc 44 de ani, voi accepta o provocare de 22 de zile de a deveni complet vegetarian sau, cum îmi place să spun, bazat pe plante", a scris Jay-Z pe blogul său, conform site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.

Rapperul american susţine că există o latură "spirituală" a deciziei, legată de împlinirea vârstei de 44 de ani şi de faptul că provocarea se încheie în ziua de Crăciun.

"Simt că este momentul potrivit! Prin urmare puteţi să-i spuneţi o detoxifiere spirituală şi fizică.
(...) Nu ştiu ce va fi după Crăciun. O dietă semivegetariană sau bazată doar pe plante? Sau doar o provocare spirituală şi fizică? Vom vedea"
, a adăugat rapperul.

Ca vegetarieni, Jay-Z şi Beyoncé ar trebui să nu se îmbrace cu articole din blană, lână şi piele naturală, deşi cântăreaţa R&B, în vârstă de 32 de ani, a fost zărită recent îmbrăcată cu haine de lână şi piele în timp ce se îndrepta spre restaurantul vegetarian Real Food Daily din West Hollywood.

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, a împlinit 44 de ani pe 4 decembrie.
El s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop, notează Mediafax.

Din 2008 este căsătorit cu Beyoncé, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod