Jay-Z, obligat la testul de paternitate

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, Rymir Satterthwaite, care doreşte să devină cântăreţ de rap, susţine că Jay-Z este tatăl său şi l-a chemat pe acesta în instanţă pentru ca justiţia să îl oblige să efectueze un test de paternitate.
Potrivit tabloidului The National Enquirer, citat de Mediafax, o serie de documente legale obţinute de jurnalişti sugerează că Rymir Satterthwaite, originar din New Jersey, a depus în instanţă o cerere prin care Jay-Z este obligat să facă un test de paternitate.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, a câştigat un proces legat de presupul său fiu în urmă cu cinci ani, dar, în decembrie 2014, jurista Lillie Coley, despre care se crede că ar fi tutorele legal al lui Rymir Satterthwaite, a depus în instanţă dovezi potrivit cărora muzicianul american ar minţit pentru a scăpa de efectuarea testului de paternitate.

Testul de paternitate pe care Jay-Z ar fi trebuit să îl efectueze în 2010 a fost respins din cauză că muzicianul ar fi locuit în New York, nu în New Jersey, şi s-ar fi aflat astfel în afara jurisdicţiei primei instanţe.
Dar noile documente ar dovedi că rapperul deţine trei case în New Jersey.

Rymir Satterthwaite susţine că mama sa, Wanda, ar fi avut o relaţie cu Jay-Z în anii 1990.

Jay-Z s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop, notează Mediafax. Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyonce formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod