Jared Leto n-a văzut filmul care i-a adus un Oscar

Actorul distins recent cu premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul "Dallas Buyers Club", a declarat că nu a văzut încă acest film, deoarece a jucat "un rol foarte intens".
Invitat, luni, în emisiunea TV "The Ellen DeGeneres Show", prezentată de vedeta de televiziune Ellen DeGeneres, care a fost şi gazda galei premiilor Oscar de anul acesta, Jared Leto a afirmat că nu a văzut încă filmul pentru care a primit mult râvnita statuetă, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Cred că, într-o bună zi, o să îl văd, deoarece, la un moment dat, voi fi curios. Dar a fost un rol foarte intens. Este mai bine pentru mine să nu mă mai gândesc la film deocamdată", a spus Jared Leto, care în filmul "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, a interpretat rolul lui Rayon, un transsexual seropozitiv, alături de Matthew McConaughey, distins la rândul său cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal.

Cea de-a 86-a ediţie a premiilor Oscar a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Jared Leto, în vârstă de 43 de ani, şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie.
Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club - Sala de lupte/ Fight Club" şi "Camera de refugiu/ Panic Room", însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la "Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream". Ulterior, Leto a renunţat la filme şi şi-a concentrat întreaga energie asupra trupei sale, Thirty Seconds to Mars. Leto a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat "Artifact" (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a câştigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012, notează Mediafax.

Trupa Thirty Seconds To Mars va susţine pentru prima oară un concert în România, la complexul Romexpo din Bucureşti, pe 5 iulie.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod