Janet Jackson

Janet Jackson, mamă pentru prima oară, la 50 de ani!

Cântăreaţa americană în vârstă de 50 de ani şi soţul său, Wissam Al Mana, au devenit părinţi, marţi, informează Associated Press. Vedeta a născut un băieţel.
Janet Jackson a născut un băieţel sănătos, au declarat reprezentanţii cântăreţei: "Janet a avut o naştere uşoară şi sănătoasă şi se odihneşte. La această oră nu sunt disponibile mai multe detalii."

Băieţelul se numeşte Eissa Al Mana şi este primul copil al cântăreţei.

Speculaţii despre sarcina ei au apărut în aprilie, când şi-a amânat turneul "Unbreakable", spunând că vrea să se concentreze mai mult pe viaţa de familie alături de soţul ei, Wissam al-Mana.
Totuşi, Janet le-a promis fanilor că va reveni pe scenă cât se poate de repede, notează Mediafax.

Janet Jackson şi Al Mana s-au căsătorit în 2012.

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soţ al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982.
De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Ianuarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod