Jane Seymour este şefa Giuliei Nahmany în filmul „Love by Design”

Jane Seymour, bine-cunoscuta actriţă din serialul „Dr. Queen”, este Vivien Thompson, redactorul-şef al celebrei reviste de modă „Beguile” din New York şi şefa lui Danielle Luca (Giulia Nahmany), eroina principală din filmul „Love by Design”.
„Este o comedie romantică minunată şi simpatică, pe care am filmat-o în România, unde am descoperit o echipă extraordinară, care m-a impresionat mult”, declara Jane Seymour într-un interviu acordat la Newport Beach Film Festival. Cât despre Vivien, personajul său din film, Jane a adăugat: „Joc rolul redactorului-şef al uneia dintre cele mai mari reviste de modă; o femeie extrem de exigentă, pretenţioasă şi egoistă, din cauza căreia Danielle este nevoită să se reîntoarcă acasă şi să locuiască împreună cu familia ei.”

Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951 în Hayes, Middlesex (Anglia), sub numele de Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, fiica cea mare a lui John Frankenberg şi a lui Mieke van Trigt, mama sa de origine olandeză.


Dublă câştigătoare a Globului de Aur şi a unui Premiu Emmy, actriţa a fost numită şi Officer of the British Empire (OBE), titlu acordat de către Regina Elisabeta a II-a în cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham, în anul 2000.

Dintre filmografia actriţei, amintim: filmul „Love and Let Die” din seria James Bond, clasicul „Somewhere in Time” sau comedia „Wedding Crashers”.

În televiziune, Jane se mândreşte cu rolul Maria Callas din „Onassis: The Richest Man in the World” (pentru care a fost premiată cu Emmy), „East of Eden” şi celebrul serial „Dr.
Quinn” (pentru fiecare dintre cele două primind câte un Glob de Aur).  

Jane Seymour şi-a dovedit talentul artistic în nenumărate medii, de la scenele de pe Broadway la filme de cinema şi televiziune. Dragostea ei pentru artă şi culoare i-a adus succes şi ca pictoriţă şi designer, astfel că atunci când nu joacă, scrie (a scris peste 10 cărţi) sau creează, poate fi găsită în studioul ei de pictat.

Filmul este regizat de Michael Damian, iar distribuţia îi cuprinde, printre alţii, pe David Oakes, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan şi Manuela Ciucur.

Filmul „Love by Design / Dragoste & Design” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod