Jane Seymour divorţează

Actriţa a depus, săptămâna trecută, actele de divorţ la o instanţă din Los Angeles, după 20 de ani de căsnicie cu regizorul şi producătorul James Keach, de care se separase încă din luna aprilie.
Jane Seymour, în vârstă de 62 de ani, are cu James Keach băieţi gemeni, în vârstă de 17 ani, pentru care cere custodia, fără a solicita sprijin din partea soţului, potrivit site-ului tmz.com, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Bineînţeles că m-am simţit distrusă, s-a întâmplat cu ceva timp în urmă (...), dar ne respectăm reciproc, am fost împreună 20 de ani şi vom fi împreună până la sfârşitul zilelor (...). Aşa este viaţa, amândoi trebuie să ne obişnuim cu schimbarea şi sperăm că vom putea fi cei mai buni părinţi şi buni prieteni în continuare", a declarat actriţa pe 13 aprilie, când a fost invitată în emisiunea de televiziune "The View" a postului ABC.

Pentru Jane Seymour, James Keach este cel de-al patrulea soţ.

Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia.
În 1973 devine fata Bond în filmul "Pe cine nu laşi să moară", unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul "The Onedin Line" (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria "Frankenstein: The True Story". În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance", notează Mediafax.

Între 1993 şi 2001 va juca în serialul de succes "Dr.Quinn", unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur.
În 1996 câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cineva pe 30 Oct 2013, 06:58
    atentie

    "The Onedin Line", corectati...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod