Jamie-Lynn Sigler suferă de scleroză multiplă

Actrița americană, cunoscută în special pentru rolul din serialul de televiziune "Clanul Soprano", a mărturisit că suferă de aproape 15 ani de scleroză multiplă.
Vedeta în vârstă de 34 de ani a spus că a suferit un "șoc" și a trecut printr-o stare "de confuzie" atunci când a fost diagnosticată cu această cumplită boală și că o vreme nici nu a vrut să accepte dificila situație, relatează agenţia spaniolă de presă EFE, citată de Agerpres.

Artista, care s-a căsătorit recent cu jucătorul de baseball Cutter Dykstra și care are un fiu de doi ani, a declarat revistei "People" că, în noua etapă din viața ei, nu mai vrea "să păstreze secretul" legat de starea sa de sănătate.

Jamie-Lynn Sigler a afirmat că maladia "face parte" din ea și a povestit că nu poate să meargă prea mult fără a face pauze de odihnă.
"Nu pot să fug și nici să interpretez personajul unui supererou", a spus ea, în glumă. "Pot să urc scările, dar nu este prea ușor. Când merg, trebuie să fiu atentă la fiecare pas, lucru deranjant și frustrant", a adăugat ea.

Cu toate acestea, trebuie să "ai o atitudine de luptător" în relația cu boala, pentru că, în caz contrar, aceasta "poate să preia controlul asupra vieții tale", a atras atenția Jamie-Lynn Sigler.

Tânăra vedetă a explicat că își dorește să schimbe "părerea oamenilor în legătură cu această boală" și să îi determine pe cei care suferă de scleroză în plăci să fie convinși că aceasta nu înseamnă "sfârșitul".


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod