Jamie Foxx a dat 40.000 de dolari pe instalaţia de lumini pentru Crăciun


Actorul şi cântăreţul american a cheltuit 40.000 de dolari pe instalaţia de lumini pe care a utilizat-o pentru a-şi decora reşedinţa din Los Angeles cu ocazia Crăciunului, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Starul hollywoodian este un mare admirator al sărbătorilor de iarnă şi organizează în fiecare an, în această perioadă, o petrecere somptuoasă pentru familia şi prietenii săi.

În primul an în care a organizat această petrecere, Jamie Foxx a fost "şocat" de factura pe care a primit-o după eveniment, dar a ales totuşi să continue această tradiţie.

"Sunt un fel de rege al Crăciunului. De 18 ani organizez cea mai bună petrecere de Crăciun din oraş, iar casa mea arată în această perioadă ca parcul de distracţii Disneyland. Am nevoie de o lună pentru a-mi instala sistemul de lumini. Prima dată când l-am instalat, angajatul firmei care s-a ocupat de asta mi-a trimis o factură de 40.000 de dolari. Eu i-am spus: «Omule, dar astea sunt doar luminiţe!».

Dar, apoi, am păstrat instalaţia, pe care o folosesc în fiecare an. Astfel, am mai redus din costuri", a explicat starul american.

"Sunt un fel de rege al Crăciunului. De 18 ani organizez cea mai bună petrecere de Crăciun din oraş, iar casa mea arată în această perioadă ca parcul de distracţii Disneyland. Am nevoie de o lună pentru a-mi instala sistemul de lumini. Prima dată când l-am instalat, angajatul firmei care s-a ocupat de asta mi-a trimis o factură de 40.000 de dolari.
Eu i-am spus: «Omule, dar astea sunt doar luminiţe!». Dar, apoi, am păstrat instalaţia, pe care o folosesc în fiecare an. Astfel, am mai redus din costuri"
, a explicat starul american.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod