Jamie Dornan nu va mai juca în filmele "Fifty Shades of Grey", din cauza soţiei

Actorul irlandez nu va juca în cele două continuări ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey" deoarece soţia sa, Amelia Warner, nu doreşte ca el să filmeze alte scene cu conţinut sexual explicit.

Jamie Dornan, în vârstă de 32 de ani, a interpretat rolul Christian Grey în primul film inspirat din trilogia erotică scrisă de E. L. James, dar, potrivit presei internaţionale, starul irlandez va rata şansa de a apărea în cele două continuări ale peliculei, întrucât soţia sa, Amelia Warner - cu care actorul are o fiică, Dulcie, în vârstă de 15 luni -, nu doreşte ca el să filmeze alte scene cu conţinut sexual explicit.

"Jamie a spus că, graţie acestui film, cariera lui va urca până în stratosferă", a dezvăluit un prieten al familiei starului.

410milioane de dolari sunt încasările globale ale filmului
"El a asigurat-o pe Amelia că nimic nu se va schimba între ei, dar acum femeile din lumea întreagă tânjesc după Jamie.
Ea încă nu a văzut filmul şi, după părerea mea, nu cred că îl va vedea vreodată"
, a adăugat aceeaşi sursă.

Presa internaţională, citată de Mediafax, afirmă că Jamie Dornan nu se înţelege prea bine nici cu Dakota Johnson, partenera sa din filmul "Fifty Shades of Grey", pe care o acuză de recenziile proaste ale peliculei.

O sursă a dezvăluit pentru revista australiană NW: "Jamie nu consideră că prestaţia lui actoricească a fost una proastă - în schimb, dă vina pe Dakota şi spune că i-a fost imposibil să interacţioneze cu ea.
A spus că Dakota nu i-a oferit niciun element cu care el să poată să lucreze"
.

Aceste informaţii au apărut la scurt timp după ce presa internaţională a afirmat că regizoarea Sam Taylor-Johnson intenţionează să renunţe la dreptul de a regiza următoarele două continuări ale filmului "Fifty Shades of Grey", după câteva dispute cu scriitoarea E. L. James.

Sam Taylor-Johnson, în vârstă de 47 de ani, declarase anterior că va accepta cu bucurie să regizeze al doilea şi al treilea film din această franciză erotică, dar se pare că în prezent regizoarea nu mai este interesată de aceste proiecte, considerând că scriitoarea E.L.
James se face vinovată de "eşecul" primului film din serie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod