James Morrison se reintoarce

Facebook Twitter Comenteaza
James Morrison se reintoarce

Pe langa albumul de debut din 2006 care s-a bucurat de un succes pe masura, James Morrison a fost si cel mai de succes artist solo britanic al anului. Acum, dupa doi ani, se reintoarce cu noul single "You Make It Real", ce va fi inclus pe urmatorul album, "Songs For You", Thruths For Me", ce urmeaza a fi lansat la sfarsitul lunii septembrie de Polydor Records.

"Piesa You Make It Real" evidentiaza vocea incredibila si unica a artistului. Este un cantec ce vorbeste despre persoana iubita, cea care reuseste sa te mentina pe linia de plutire, atunci cand totul se naruie in jurul tau.

A fost scris de James impreuna cu Paul Barry si produs de Mark Taylor, castigator al unui pemiu Grammy.

Albumul de debut "Undiscovered" a intrat direct pe locul 1 in topul albumelor din Marea Britanie in 2006 si a vandut pana la urma doua milioane de discuri. A fost un debut senzational pentru tanarul de doar 21 de ani, din Derby. De atunci, au urmat turnee cu Corinne Bailey-Rae si John Mayer, a urcat pe scena alaturi de Cat Stevens si a participat la concertul in memoria Printesei Diana.

Albumul sau a intrat in Top 30 in Statele Unite si a castigat un Brit Award pentru Best Male in 2007 si a mai primit inca trei alte nominalizari.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • real4real pe 16 Sep 2009, 12:36
    Hello

    Eu sunt contactarea dumneavoastra cu ajutorul traducator Google. Pot să scriu în limba engleză, dacă vă vorbesc limba engleză. Bună ziua dragi, Vârsta, rasa, distanţa şi de stare civilă sunt factori care nu se scrie. I am 23 ani tineri. Am nevoie de cineva sa ma trateze ca pe un sunet lady.You ca un om din visele mele pe profilul dvs, astăzi şi sună bine, aşa că am contactat tu pentru relaţii. Eu am preferinţele mele, şi nu cred că este necesar pentru dragoste să fie separate de vârstă. Toate femeile au un om de visul lui. Ne pare rau profilul meu nu este suficient, dar vă va spune mai multe despre mine şi fotografiile mele, dacă aţi găsit timp pentru a scrie-mi prin e-mail (blessingsimon123@yahoo.com) grijă să ştiu. Cu respect inima dulce Blessing. Vă rugăm să vă asiguraţi că scrie direct la cutia mea poştală.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod