James Morrison & Nelly Furtado colaboreaza la piesa "Broken Strings"

14 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
James Morrison a inregistrat o colaborare cu Nelly Furtado la piesa "Broken Strings". Piesa reprezinta cel mai recent single de pe ultimul album James Morrison, "Songs For You, Truths For Me" si va reprezenta primul duet din cariera artistului. Albumul a debutat pe locul 3 atunci cand a fost lansat, pe 29 septembrie 2008, si a reusit sa vanda peste 200.000 de discuri in doar cateva saptamani. Broken Strings se lanseaza dupa "You Make It Real", o piesa ce a ajuns pe pozitia trei in topurile radio.

James a anuntat si ca porneste intr-un turneu ce va cuprinde 11 concerte si se va desfasura in martie-aprilie 2009 in Marea Britanie.
Acest turneu vine ca o continuare a celui ce s-a desfasurat anul trecut. Primul concert pe care artistul il va sustine la anul este cel din Manchester, pe 20 martie, iar ultimul va fi la Bournemouth BIC, pe data de 7 aprilie.

Albumul precedent al lui James Morrison, "Undiscovered", a urcat direct pe locul 1 in topurile din Marea Britanie in iulie 2006 si s-a vandut in peste doua milioane de exemplare in intreaga lume, transformandu-l intr-unul dintre cele mai de succes albume ale acelui an.
De atunci, James a concertat alaturi de Corinne Bailey-Rae si John Mayer, a urcat pe scena impreuna cu idolul sau, Cat Stevens, si s-a numarat printre artistii invitati sa cante la un eveniment de comemorare a Printesei Diana. Albumul sau de debut s-a aflat in Top 30 si in Statele Unite si artistul a castigat un Brit Award pentru Best Male in 2007.

Nelly Furtado, cea cu care James Morrison a inregistrat duet-ul Broken Strings a spus despre colaborare:

"Eu si James ne-am distrat de minune in Toronto in noaptea in care am inregistrat aceasta piesa.
Rade mult, fumeaza mult si are o voce a naibii de buna. In plus, la mixaj, vocea sa a iesit mult mai puternica decat a mea. Multumesc, baieti, pentru ajutor. Data viitoare cand ne vedem poate imi da niste lectii de canto, sau macar ma invata cateva siretlicuri. Si as mai vrea sa spun ca James este pur si simplu adorabil. De fapt, daca ma gandesc mai bine, il pot promova de la statutul de adorabil la acela de sexy. Esti foarte tare, James."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod