James Gandolfini, practicant la morga

Facebook Twitter Comenteaza
James Gandolfini, practicant la morga

James Gandolfini, protagonistul serialului "Clanul Soprano" ("The Sopranos"), difuzat de Pro Cinema, s-a ales de curand cu o noua porecla - Iisus - ca urmare a "practicii" pe care a facut-o la morga orasului New York. Gandolfini trebuia sa se pregateasca pentru un nou rol si s-a gandit ca, pentru a intra in pielea personajului, i-ar prinde bine sa lucreze noaptea, ca voluntar, la morga metropolei americane si sa ia in primire cadavrele "livrate" de politie si spitale.

Vedeta din "Clanul Soprano" a fost instruita, din punct de vedere teoretic, de angajatii institutiei si a asteptat cu rabdare sa-si aplice cunostintele nou obtinute si practic.
Numai ca asteptarea s-a prelungit si s-a tot prelungit pana cand perioada de ucenicie a lui Gandolfini s-a apropiat de sfarsit. "Din acel moment, toata lumea a inceput sa ma strige Iisus Hristos", spune Gandolfini, "caci in perioada in care m-am aflat la morga, in New York n-a avut loc nicio crima si niciun accident. N-a murit nimeni, nici macar de batranete!", mai adauga vedeta din "Clanul Soprano".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod