Jackson a fost casatorit cu doica copiilor sai

29 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jackson a fost casatorit cu doica copiilor sai

Michael Jackson s-a casatorit in 2007, in secret, cu femeia care are grija de copiii sai Grace Rwarambla, conform unor informatii publicate de presa americana, citate de site-ul stirileprotv.ro.

In pofida dezmintirilor sosite din partea reprezentantilor lui Michael Jackson, cotidianul american The National Enquirer a publicat copii ale unui document de proprietate imobiliara in care Michael Jackson a trecut la starea civila indicativul "casatorit".

In plus, o serie de surse din anturajul lui Michael au confirmat ca starul pop s-a casatorit cu Grace Rwaramba la Las Vegas, la inceputul anului 2007.
"Grace este unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Michael. Ea este unul dintre putinii oameni care i-au stat alaturi lui Michael Jackson cand acesta a avut probleme cu justitia, fiind acuzat de abuzarea sexuala a unor copii", declara o sursa anonima, citata de publicatia americana. Grace ar fi a treia sotie a lui Michael Jackson, dupa mariajele ratate alaturi de Debbie Rowe si Lisa Marie Presley.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod