Iures, in primul serial original produs de HBO in Romania

de Nicoleta Tarantus, 20 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Iures, in primul serial original produs de HBO in Romania
HBO Central Europe produce integral in Romania un prim serial de fictiune, intitulat "In deriva", in care rolul principal este interpretat de actorul Marcel Iures, regia fiind semnata de Adrian Sitaru si Titus Muntean, informeaza postul de televiziune, citat de Mediafax.

Premiera serialului pe HBO Romania va avea loc in decembrie.

"In deriva" este bazat pe serialul israelian "Be Tipul", creat de Hagai Levi si multi-premiat de Academia de televiziune israeliana. In 2007, drepturile au fost cumparate de HBO Statele Unite, care a produs serialul sub numele "In Treatment", cu Gabriel Byrne in rolul principal.
"In Treatment" a avut parte de cronici pozitive si a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol principal.


"Sunt mandru sa lucrez cu o echipa de profesionisti din lumea televiziunii la productia primului mare serial creat de HBO Central Europe. Suntem de parere ca productia unui astfel de serial, creat pe baza unui format de succes, va aduce ceva foarte special pentru abonati", a declarat Marc Lorber, SVP Original Programming and Production si producator general al serialului.

Cele mai cunoscute filme in care a jucat Marcel Iures sunt "Pacificatorul", "Layer Cake - Prins la inghesuiala", "Razboiul lui Tom Hart", "Amen", in regia lui Costa-Gavras, "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" si "Tinerete fara tinerete", al lui Francis Ford Coppola.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod