Iuliana Tudor renunţă la emisiunea pe care o prezintă de 8 ani

Luna viitoare, vedeta TVR va împlini 38 de ani. Ea va pune atunci punct emisiunii "O dată-n viaţă", dar va reveni la toamnă cu alt proiect.
"Emisiunea îşi încheie sezonul cu numărul 15 în iunie, după 8 ani. În acest moment, sunt în discuţii cu managementul TVR pentru noi proiecte, pentru toamna acestui an. Cel mai probabil, va fi o emisiune nouă, dar tot legată de folclor. Există însă şi posibilitatea să regândim formatul «O dată-n viaţă». Vom vedea care este cea mai bună variantă", a dezvăluit prezentatoarea pentru Libertatea.

Iuliana a primit propuneri şi de la alte televiziuni, însă Iuliana Tudor le-a refuzat.
"Am primit oferte din partea principalelor staţii TV de la noi. Au contat mult proiectele, iar până acum nu m-am simţit omul potrivit pentru ideile propuse. Eu trebuie să cred în idee şi să simt că o pot pune în valoare conform aşteptărilor", a spus ea.

Până la revenirea din toamnă, Iuliana Tudor va rămâne implicată activ în proiectul campania "Eşti român! Continuă tradiţia!", care urmăreşte să familiarizeze cât mai mulţi tineri cu valorile româneşti.


În plan personal, Iuliana îşi doreşte un frăţior sau o surioară pentru băieţelul ei de patru ani, însă acesta întârzie să apară: "Sunt în regulă cu sănătatea şi am OK-ul medicului meu pentru a rămâne din nou gravidă. Mai mult decât atât, Tudor îşi doreşte o surioară. Sigur la a doua sarcină îmi va fi mult mai uşor, orice femeie poate spune asta, pentru că ştii ce te aşteaptă. Şi, de regulă, al doilea copil creşte mult mai uşor decât primul, având un model în fratele mai mare", a spus prezentatoarea TV pentru Libertatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod