Iuliana Tudor a prezentat timp de trei zile 2000 de artisti!

Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival internaţional de folclor din România, “Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”, la TVR 1.

Desi vremea a fost una destul de capricioasa, ploaia facandu-si simtita prezenta din plin, atat vedeta cat si publicul iubitor de folclor s-au simtit bine in compania invitatilor. Peste 2000 de artisti au urcat pe scena, printre acestia aflandu-se Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, orchestra “Lautarii” din Chisinau condusa de maestrul Nicolae Botgros, membrii Orchestrei Naţionale „Valahia”, dirijor Marius Zorilă, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Steliana Sima, Ansamblul „Geghard Dance Ensemble” din Armenia, Floarea Calotă şi Ioana Calotă, Ansamblul „Dhoad Gypsies of Rajahstan” din India, Cornelia şi Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui Iancu, Ansamblul „Lada” din Serbia, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Horaţiu Cigu şi Alin Pascal.

Artistul Nicolae Voiculet a fost cel care a incheiat spectacolul, cu o reprezentatie de zile mari.

Am avut placerea sa prezint unul dintre cele mai mari festivaluri internationale de folclor din Romania. In ciuda ploii care ne-a dat batai de cap pe parcursul transmisiunii directe, a fost un eveniment impresionant si foarte bun calitativ. De pe scena se puteau vedea umbrele dansand in ploaie pe aleile Parcului Cismigiu!”, a spus Iuliana Tudor.

Totodata, cu ocazia acestui festival, Iuliana Tudor a promovat si Campania pe care  a initiat-o alaturi de Image PR, sustinuta de Creart si TVR: “Esti Roman!”.

Astfel, in Cismigiu s-a aflat o cabina foto unde toti admiratorii vedetei TVR s-au putut fotografia cu aceasta, sustinand Campania si continuand traditia.
De la bebelusi de cinci luni cu parintii lor, pana la tineri si bunici, cu totii au aratat ca sunt romani, ca stiu si vor sa continue traditia. Sambata am facut fotografii cu sute de oameni si vreau sa le multumesc pentru ca au devenit parte din  Campania “ Esti Roman!”, a mai spus Iuliana Tudor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod