Iulia Vântur și-a început dimineața la matinalul PRO FM, alături de Andrei Gheorghe și GreeG

Iulia Vântur a fost invitată în această dimineață la matinalul PRO FM prezentat de Andrei Gheorghe și GreeG. Încărcată cu energie pozitivă de la cei doi prezentatori, Iulia a vorbit despre finala live Ferma Vedetelor, transmisă sâmbătă, 30 mai, de la 20:30, numai la PRO TV.

După cele trei luni de filmări, Iulia le-a povestit ascultătorilor despre cum a fost la Ferma Vedetelor, cum s-au descurcat concurenții și cum a fost pentru ea acest proiect. În ediția din această seară se va afla cine sunt cei patru finaliști care se vor lupta sâmbătă, în direct, pentru titlul de Marele Fermier.

Experiența de la fermă a determinat-o pe Iulia să îl învețe pe Andrei Gheorghe cum să se comporte ca un cocoș adevărat și i-a mărturisit că în copilărie îi plăcea foarte mult să mănânce mămăligă cu cireșe amare.

Responsabil cu buna dispoziție a fost și Hugo, câinele lui Andrei Gheorghe, care a cucerit-o pe Iulia cu blândețea și pofta lui de joacă, încă de când a intrat în studio.

Telespectatorii au șansa de a-și susține favoritul pentru titlul de Cel mai iubit fermier, până pe 30 mai, prin vot, dintre toți cei 16 concurenți. Votarea se face prin SMS, la numărul 1264, cu prenumele concurentului preferat. Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod