Iulia Albu și Bianca Drăgușanu, război total: "Te-ai născut cu belciugul în nas şi cu flori în cap?"

Cele două vedete au avut o serie lungă de conflicte. Ele s-au aflat din nou faţă în faţă, miercuri seară, la emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D. Cum era de așteptat, a urmat o confruntare în care fiecare a aruncat vorbe grele.

Bianca a atacat prima: "Cred că Iulia are nişte probleme personale cu mine şi mi-aş dori să argumenteze toate afirmaţiile pe care le-a făcut despre mine. De ce ţinuta mea din mall nu era ok. Consider că m-am îmbrăcat corect pentru un eveniment caritabil în mall. Vreau să îmi spui de ce ţinuta mea a fost jalnică. Ai tot făcut atacuri la persoana mea o perioadă. Dacă nu te-ar interesa de mine, m-ai ignora. Tu ai senzaţia că am nevoie să mă consiliezi tu? Eşti prima femeie frumoasă care se urâţeşte, n-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea".

Fashion editorul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat replica: "Poţi să îţi angajezi un stilist, îţi dau eu 50 de nume.

Acelea nu sunt tocuri de mall. Este prea mult tot look-ul tău. Nu am de ce să comentez gratis acum că aş vorbi ore întregi. Săraca..".

Pentru a se asigura că va câștiga superioritatea în duelul cu Bianca, Iulia Albu s-a legat și de aspectul fizic al acesteia: "Eu nu am nicio intervenţie estetică şi cred că asta spune multe despre mine şi încrederea în mine. Cred că este foarte rău să fii nefericită cu tine, eşti foarte frumoasă".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maya pe 20 Oct 2014, 17:57
    De gustibus

    Cred ca orice stilist ar trebui sa inteleaga ca fiecare persoana se simte bine intr-un anumit fel de haine fie ele clasice, extravagante, sexy, boho, gotice, sau cum or fi. Daca "stilista" Iulia Albu crede ca toata lumea trebuie sa adopte stilul ei vestimentar, are o mare problema. Dar e problema ei, mai intereseaza pe cineva? :))

    0
    0

  • bob pe 16 Oct 2014, 19:25
    manipulare

    Probabil ca tot circul dintre ele se plateste... Oricum,desi te astepti la diferente de intelect,se pare ca sunt la fel,daca nu-si gasesc rostul in viata,decat sa pozeze,sa caute atentie cu orice pret. Jalnic... Dragusanu nu are nici o calificare,n-ai ce-i cere..dar Albu zice ca e stilist,dar dupa ce arunca pe ea, fara nici un stil,tot felul de improvizatii (numai lavete de bucatarie n-a folosit-ca probabil nu spala-) ...de vina e cine o plateste sa-si dea cu parerea ! Sincer,nu are nimeni nevoie de parerea ei.Daca va uitati la emisiuni de profil din alte tari,vedeti diferenta !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod