Iulia Albu e nemiloasă cu Mihaela Rădulescu: "Sfârşeşte arătând că o fată bătrână"

Fashion editorul a taxat-o dur pe membra juriului de la "Românii au talent". Iulia Albu a criticat-o pe Mihaela pentru prestaţia controversată, dar şi pentru vestimentaţia sa.

"Când vorbim despre Mihaela Rădulescu vorbim, alături de celelalte <<dive>> din generaţia sa, de un fenomen perfect justificat politic, cultural, şi mai ales economic. Departe de a fi vreun reper în materie de stil, în ciuda eforturilor mirobolante de cumpărare a câtorva opinii oricum irelevante, Mihaela Rădulescu a fost, este şi va rămâne un exponent de bază al femeii vulgare, agasante, agasante vizual şi, mai ales, oricând un motiv extrem de serios de reflecţie asupra chirurgiei estetice duse la extrem", a spus realizatoarea rubricii "WOW sau Bau Bau", din cadrul emisiunii "WOWbiz", de la Kanal D.

"Nu aş vrea să intru în detalii privind intervenţiile mai mult sau, în acest caz, mai puţin reuşite pe care le-a suferit în ultima perioadă, motiv pentru care mă voi rezuma la a comenta ţinutele demne de o fetiţă de club, veşnic cu sânii la înaintare şi coafurile desprinse parcă dintr-un catalog vechi de 15 ani.

Ce ar putea Mihaela Rădulescu să facă pentru a fi cu adevărat un exemplu? Nimic! Însă, cu siguranţă, cu ajutor de specialitate, ar putea arată măcar decent. Colanţii din vinilin sau tricourile decoltate, dantelă, totul se îmbină într-o monstruozitate estetică", a adăugat Iulia Albu.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lorena pe 20 Mar 2015, 17:35
    @kiki

    Ce bine le zici !:D niste gaini amandoua,dar ce ma enerveaza ca se gasesc atatia prosti sa le plateasca,primesc bani pe gainarii !

    0
    0

  • kiki pe 19 Mar 2015, 23:34
    prea multe dive..

    Nu sunt fan Radulescu,si chiar consider ca s-a depasit orice limita cu promovarea ei sub orice forma ,pozitiva sau negativa (oricum creste audienta),DAR o prefer acestei paparude de Iulia Albu,care ne deranjeaza estetic atunci cand o vedem,si intelectual,atunci cand citim aberatiile ei...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod