Iulia Albu calcă în picioare rochia de mireasă a Adelei Popescu: „E vecina mumificării“

Iulia Albu "a făcut praf" rochia de mireasă a Adelei Popescu


"Nu o să înţeleg niciodată opţiunea <<fetiţelor de la bloc>> (Adela Popescu şi Laura Cosoi – n.r.) pentru aceste rochii aparent atât de sofisticate şi-n esenţă atât de neinteresante. În definitiv, dacă îţi doreşti o rochie Elie Saab, Doina Levintza, Christian Dior sau D&G, poţi face asta chiar dacă într-adevăr îţi asumi o investiţie considerabilă. Sigur că orice mireasă este frumoasă în ziua nunţii.

Dacă în cazul Adelei Popescu avem de-a face cu o veritabilă înfăşurare a miresei, vecină mumificării, în cazul Sophiei avem, în ciuda unei rochii frumoase şi executate impecabil, acel accesoriu monstruos plasat strategic pe cap, o veritabilă capcană antimuşte şi ţânţari al cărei scop sincer nu-l pot înţelege în acest sezon, mai ales având în vedere campania intensivă de eradicare a acestor insecte, mai ales în Bucureşti. Am fi putut poate vorbi despre o replică pe fond bipolar a unui celebru accesoriu Philip Treacy, însă rezultatul este dincolo de penibilul acceptat", s-a dezlănţuit Iulia Albu.

Fashion editorul a continuat fără milă: "În cazul Adelei Popescu nici nu-mi închipui sub atâtea straturi de tul, organza sau Dumnezeu mai ştie ce o mai fi avut în acea înfăşurare inutilă de <<scremeri stilistice>>, ce anume miros o mai fi avut acel buchet într-adevăr interesant de altfel, dar complet ucis de coroniţă purtată <<feciorelnic>> pe cap şi de rujul fix în aceeaşi nuanţă."

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MIuta pe 26 Aug 2015, 13:19
    Iulia albu....

    .....calcand pe toata lumea in picioare nu faci altceva decat sa te calci pe tine.Sper sa realizezi acest lucru cat mai curand ca sa nu ai parte de efectul unui "bumerang"....

    7
    0

  • magda pe 25 Aug 2015, 17:23
    iulia albu

    E jenant sa o asculti pe aceasta asa zisa doamna, nu se uita niciodata in oglinda? nici intr-o alta viata nu va fi fericita pe cat sunt cele pe care le critica cu vehementa. Doamna are o mare problema cred ca invidiaza toate femeile care arata bine si sunt frumoase natural. Sau poate are o problema de alt ordin, poate ar trebui sa faca din cand in cand o evaluare medicala.

    9
    1

  • Miha pe 25 Aug 2015, 16:31
    Fugi de-aici!

    M-am saturat de Iulia Albu!!!

    11
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod