Iulia Albu atacă ținuta Paulei Seling la Eurovision

Fashion editorul susţine că vestimentaţia cântăreţei este copiată după ţinutele unor mari creatori de modă.

Iulia Albu a postat pe Facebook un comentariu în care desfințează ţinuta cu care Paula Seling a ales să urce pe scena Eurovision. Fashion editorul susţine că Paula ar fi căutat-o pentru a o ruga să-i creeze rochia pentru acest eveniment, însă ideea nu s-a concretizat din cauza programului ei încărcat şi a diferenţelor de opinie dintre ea şi stilistul artistei.

"RUŞINE, Paula Seling ! RUŞINE TVR! Năravul din fire n-are lecuire! Pe principiul <<Doamne apară şi trăzneşte!>> ia neamule chifteaua! Paula m-a căutat şi a dorit să lucreze cu mine.

Din anumite motive, colaborarea nu s-a concretizat. Nu este singură care m-a solicitat şi mi-a cerut ajutorul... sunt mai multe vedete de la noi. Eu am încercat să ajut cât se poate, însă, uneori, fie din cauza programului extrem de încărcat, fie din cauza unor dificultăţi de ordin tehnic, privind anumite restricţii impuse de organizatorii show-ului, şi iau ca exemplu acest Eurovision, prefer să nu mă implic în anumite proiecte. Între scoaterea pe piaţă a noului număr <<The Grand Magazine>> şi celelalte proiecte pe care le am, îmi este în acest moment destul de dificil să accept solicitări care nu corespund, din anumite motive, standardelor mele", a scris Iulia Albu.

"Am avut, la un moment dat, o întâlnire cu un individ care se presupune că ar fi fost stilistul Paulei.
Cererea acestuia de a replica o ţinută purtată de o vedetă internaţională, pentru show-ul Eurovision, a fost primul semnal de alarmă în ceea ce priveşte colaborarea mea cu artista. La următoarele întâlniri - nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că nu-mi place să fac asta - a existat o rochie şi un concept de ţinută de scenă pe care, în cele din urmă, am preferat să nu le dedic proiectului Eurovision"
, a explicat fashion editorul.



Iulia a adăugat că sandalele purtate de Paula Seling pe scena Eurovision sunt copiate după un model purtat de Jennifer Lopez: "Mai mult decât atât, mi se pare penibilă şi jignitoare declaraţia conform căreia Paulei i-ar fi aparţinut designul sandalelor pe care le poartă.

Aceasta, în contextul în care încălţările nu sunt decât o replică a celebrelor sandale-gladiator semnate Tom Ford şi purtate, la un moment dat, de Jennifer Lopez."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 10 Mai 2014, 07:30
    adevaruri

    SI de asta ne merge rau si suntem in urma multor tari : nu ne folosim de specialisti,de oamenii "de meserie"care au invatat din greu si stiu ce spun La noi,toti se pricep la orice,adica se improvizeaza ,de la politica la medicina si asfalt... Sigur ca se prefera copii ieftine decat originale mai scumpe..De asta cand suntem in alte tari ne recunoastem "de la o posta"-purtam lucruri contrafacute,ieftine,copii chinezesti de "Europa" cu etichete simandicoase. Paula m-a dezamagit,nu cred ca nu are bani cat sa-si permita o tinuta de designer pt Eurovision,ci are mentalitatea "merge si asa"

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod